Superfood, kasvipohjainen sakeuttamisaine tai myös perulaisena tarapapujauheena tunnettu, voi tehdä paljon! Ensinnäkin se on ruoansulatusta edistävä kuitu, jolla on lisäksi erinomaisia geeloitumisominaisuuksia.
Tarakernmehun lähdeominaisuudet ovat melko samankaltaisia kuin johanneksenleipäpuujauhon ja guarkernmehun. Lisäksi se tukee ja stabiloi agar-agarin, karrageenin ja ksantaanin geeloitumista, ja siksi sitä käytetään mielellään yhdessä näiden kanssa.
Tuoteominaisuudet: Gluteeniton, laktoositon, vegaaninen
Elintarvikkeiden merkintä: E 417
Valmistus: Tuote trooppisen tara-pensaan siemenistä. Ravintokerros jauhetaan hienoksi jauheeksi.
Tarjontamme sisältää nauhateriä erilaisille leivän viipalointikoneille, mukaan lukien PS-Mako, IPEKA, HARTMANN, HOBA, UBE, Rego Herlitzius, Dovaina ja monia muita.
Tarjoamme leipäviipalointikonetta, joka leikkaa leipälastuja optimaalisella ja tasaisella viilto laadulla ja jakaa ne sitten tasaisesti leivontapelleille.